Alaplı

YAZICIOĞLUNDAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Kdz. Ereğli de faaliyetlerini sürdüren Yazıcıoğlu Şirketler Grubunun 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanya başlattığı bildirildi.

TÜRKOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Zonguldakın Alaplı ilçesinde Ziraat Odasının 5. olağan genel kurulu yapıldı.

ALAPLI ZİRAAT ODASI KONGRESİNDE LİSTE GERGİNLİĞİ

Alaplı ilçesinde Ziraat Odasının 5. olağan genel kurulunda liste gerginliği yaşandı.

KAYMAKAM MEMÜK TEN GECE NÖBETİ AÇIKLAMASI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Aydın Memük, Hükümet Konağında gece bekçisi olmadığı için hafta içi hizmetliler hafta sonu ise memurların nöbet tuttuğunu söyledi.

OCAKTA MUTFAK GİDERİ 0.52 ZAMLANDI

Genel Maden İşçileri Sendikası nın her ay yaptığı; Zonguldak ta yaşayan, bir çalışan, bir eş ve 2 çocuktan oluşan, 4 kişilik aileyi kapsayan gıda araştırmasına göre Ocakta mutfak gideri 0.52 zamlandı

BİRLİK MAKİNA KRİZ TANIMIYOR

Avrupa ve Ortadoğu da 28 ülkeye ihracat yapan Birlik Makina, yaptığı yatırımlar ve iş dünyasındaki başarısını katlayarak artırıyor

ALAPLI DA EMLAK SEKTÖRÜ LİMANA ENDEKSLİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde emlak sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Yaman, 2010 yılında Ülke genelinde olduğu gibi ilçede de emlak piyasasında önemli bir hareketliliğin yaşanmadığını 2011 yılının ise rölantide geçeceğini söyledi.

ALAPLI ZİRAAT ODASI KONGREYE GİDİYOR

Zonguldakın Alaplı ilçesinde Ziraat Odasının olağan genel kurulunun 5 Şubat 2011 Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

2011 GENEL SEÇİMLERDE AK PARTİ ZONGULDAKTAN 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAK

AK Parti eski il Başkanı Celil Uzun, Zonguldak genelinde iyi bir milletvekili listesi yapıldığında ve ekip çalışması sağlandığında Ak Parti’nin bölgede 4 milletvekili çıkaracağına inandığını söyledi.

ÇOLAKOĞLU DEMİRÇELİK FİRMASI LİMAN VE OSB Yİ İNCELEDİ

Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberinde Çolakoğlu Demirçelik Firması yetkilileri ile birlikte Alaplı ilçesinde yapımı planlanan liman projesi ve kamulaştırma çalışması büyük ölçüde tamamlanan OSB bölgesinde incelemelerde bulundu.

MEMURLARA YÜZDE 49 ZAM

Karadeniz Ereğli Belediyesi bir ilki daha gerçekleştirdi ve Tüm-Bel Sen ile Karadeniz Ereğli Belediyesi arasında, belediyede çalışan memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalanması için Başkan Posbıyıka yetki verildi. Başkan Posbıyık, memurlara yüzde 49 luk artış yapılacağını kamuoyuna duyurdu

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Zonguldakın Devrek ilçesinde yolcu otobüsünün dereye yuvarlanması sonucu ölenlerin sayısının 7 ye yükseldiği, yaralı sayısının 35 olduğu bildirildi.

ÇİMENOĞLU NDAN MUHTARLIK BİNASI AÇIKLAMASI

Zonguldakın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 4 mahalle muhtarının hizmet verdiği muhtarlık binasının bir bölümünün özel mülkiyete ait alanda olması dolayısıyla yer sahiplerince binanın kaldırılmasına yönelik ihtarname çekildiğini söyledi

CHP KADIN KOLLARINDAN EĞİTİM-SEN E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Kadın Kolları Teşkilatı, Eğitim Sen Alaplı Temsilciliğini ziyaret etti.

YAŞLI VE YATALAK VATANDAŞLARIN KİMLİKLERİ EVİNDE VERİLECEK

Zonguldakın Alaplı ilçesi Nüfus Müdürü Halil İpek, Nüfus cüzdanında kimlik numarası olmayan 70 yaşın üzerindeki 42 vatandaşın yanı sıra yatağa bağımlı, yolculuk yapması sakıncalı olan hasta vatandaşların ayağına kadar giderek yeni nüfus cüzdanlarını evlerinde teslim edeceklerini söyledi.